Marriott Putrajaya | 16 & 17 Nov 2020
Registration Period | 12 Oct - 1 Nov 2020

How to OVERCOME & TRANSFORM Ourselves
with Opportunities via

TRADITIONAL AND COMPLEMENTARY MEDICINAL CURRENT PRACTICES SEMINAR 2020  
Emerging Traditional and Complementary Medicinal Practices in the New Norm : H.O.P.E.
Health. Opportunities & OmO. Post Covid Era

Organizer

  • Yayasan Perubatan Melayu & Komplimentari Malaysia (YPMKM)
  • Association of Digital Assets & Blockchain (ADAB)

In Collaboration with 

  • Federation of Complimentary & Natural Medical
  • Association Malaysia (FCNMAM)
  • Gabungan Pertubuhan Pengamal Perubatan Tradisional Melayu Malaysia (GAPERA)
  • Majlis Perubatan Homeopathy Malaysia (MPHM)
  • Malaysian Chinese Medical Association (MCMA)
  • Persatuan Perubatan, Pengubatan & Kebajikan Islam Malaysia (DARUSSYIFA’)
  • Pertubuhan Perubatan Traditional India (PEPTIM)
  • International Institute for Halal Research and Training (INHART), IIUM
  • Fakulti Seni Lukis & Seni Reka, UiTM
  • Malaysian Academy of SME & Entrepreneurship Development (MASMED), UiTM
  • Fakulti Perubatan, UiTM
  • Ibadah Holdings Sdn. Bhd.

Synopsis

Health. Opportunity & OMO. Post Covid. Era

The world has changed amidst the Covid-19 pandemic that we are currently living through. As Malaysia recovers, there are many unknowns such as when, or even if things will return back to normal. H.O.P.E focuses on:

Covid-19 Related Psychological Issues & Emerging Practices in the New Normal: How to recover from the Psychological effects of the MCO:- A look at traditional and complimentary medicine practices as an option towards recovery.

Shariah Compliant Fintech & Digital Entrepreneurship:
The potential use of FinTech and Digital Entrepreneurship as a means to move forwards in the New Normal.


Learned professionals from both the health and technology sectors will provide their insights in a series of forums and seminars that will hopefully shed some light to participants towards a beneficial recovery path, and opportunities that lie await.

Be informed of the psychological effects Covid-19 had on you that you probably didn’t recognise, learn more about traditional and alternative practices that you can benefit from, and find out about how you can make use of social technology platforms to press ahead and make a new mark post Covid. 

Count Every Second Until The Event.

EVENT PROGRAM
Please Click Date For Details

Schedule

08:00 am – 09:00 am
(60 Minutes)

Guest Arrival & Registration

All Guests

Blue Hall

09:00 am – 09:15 am
(15 Minutes)

Welcome Speech by President,
YPMKM.

YPMKM
President

Green Hall

09:15 am – 09:30 am
(15 Minutes)

Day 1  Keynote Speech by Minister of Health.

Dato' Sri Dr. Adham bin Baba
Minister Of Health

Green Hall

09:30 am – 09:45 am
(15 Minutes)

Opening Ceremony

All Guests

Green Hall

09:45 am – 10:45 am
(60 Minutes)

Forum1 - Emerging Traditional and Complementary Medicinal Practices in the New Norm

Speaker
Forum 1

Green Hall

10:45 am – 11:00 am
(15 Minutes)

Refreshments Break

All Guests

Green Hall

11:00 am – 11:45 am
(15 Minutes)

Ibadah iHealth Platform Introduction & Signing Ceremonies

All Guests

Green Hall

11:45 am – 01:00 pm
(75 Minutes)

Forum2 - Challenges in Emerging Practices in the New Economic Era: Economic Challenges and the Way Forward Post Covid-19.
(International Speaker – Global perspective on Pandemic) 

Speaker
Forum 2

Green Hall

01:00 pm – 02:00 pm
(60 Minutes)

Lunch & Solat Break

All Guests

Green Hall

02:00 pm – 02:30 pm
(30 Minutes)

Talk3 - The Pandemic that Accelerated the Move Towards a Cashless Society & How FinTech Enablers can Help Shape the Future.

Speaker
Talk 3

Green Hall

02:30 pm – 03:00 pm
(30 Minutes)

Talk4 - Covid-19 from the Perspective of Traditional & Complimentary Medicine

 Speaker
 Talk 4

Green Hall

03:00 pm – 03:30 pm
(30 Minutes)

Talk5 - How Digital Technology can Revolutionise Traditional and Complementary Medicinal Practices

Speaker
Talk 5

Green Hall

03:30 pm – 03:45 pm
(15 Minutes)

Refreshments Break

All Guests

Green Hall

03:45 pm – 04:15 pm
(15 Minutes)

Talk 6 - Virus Infections and their Treatment in Traditional & Complimentary Medicine

Speaker
Talk 6

Green Hall

04:15 pm – 04:45 pm
(30 Minutes)

Talk 7 - How Blockchain Technology will Impact Social Media, Healthcare & Wellness Sectors

Speaker
Talk 7

Green Hall

04:45 pm – 05:45 pm
(60 Minutes)

Break for Respective Workshops

All Guests

Green Hall

05:45 pm – 06:00 pm

End Day1 Session

All Guests

Green Hall

07:30 pm – 08:00 pm
(60 Minutes)

Dinner Guest Arrival & Registration.

All Guests

Green Hall

08:00 pm – 10:00 pm
(120 Minutes)

Appreciation Dinner

All Guests

Green Hall

08:00 am – 09:00 am
(60 Minutes)

Guest Arrival & Registration

All Guests

Blue Hall

09:00 am – 09:15 am
(15 Minutes)

Welcome Speech

All Guests

Blue Hall

09:15 am – 09:30 am
(15 Minutes)

Day 2  Keynote Speech

Keynote Speaker

Blue Hall

09:30 am – 10:00 am
(30 Minutes)

Talk 1 – Opportunities for Digital Entrepreneurship in the New Normal.

Speaker
Talk 1

Blue Hall

10:00 am – 10:30 am
(30 Minutes)

Talk 2 – Medical Treatment of Mental Diseases: Successes and Failures

Speaker
Talk 2

Blue Hall

10:30 am – 10:45 am
(15 Minutes)

Refreshments Break

All Guests

Blue Hall

10:45 am – 11:45 am
(60 Minutes)

Forum 1 - Empowering New H.O.P.E for COVID Recovery Towards IR 4.0

Speaker
Forum 1

Blue Hall

11:45 am – 12:30 pm
(45 Minutes)

MoU Signings & iBazaar Introduction

All Guests

Blue Hall

12:30 pm – 01:00 pm
(30 Minutes)

Talk3 – Pandemik Covid 19 - Dimensi Perawatan dan Penyembuhan dari Perspektif Pengubatan Islam 

 Speaker
 Talk 3

Blue Hall

01:00 pm – 02:00 pm
(60 Minutes)

Lunch & Solat Break

All Guests

Blue Hall

02:00 pm – 02:30 pm
(30 Minutes)

Talk 4 - Carving Out the Future of Fintech from a Shariah Compliance Perspective.

Speaker
Talk 4

Blue Hall

02:30 pm – 03:00 pm
(30 Minutes)

Talk 5 - Revival, Modernization and Integration of Indian Traditional Herbal Medicine in Clinical Practice: Importance, Challenges and Future. 

Speaker
Talk 5

Blue Hall

03:00 pm – 03:30 pm
(30 Minutes)

Talk 6 - Opportunities in a Digital Halal Marketplace

Speaker
Talk 6

Blue Hall

03:30 pm – 03:45 pm
(15 Minutes)

Refreshments Break

All Guests

Blue Hall

03:45 pm – 04:15 pm
(30 Minutes)

Talk 7 - Opportunities in Traditional & Complimentary Medicine Practices

Speaker
Talk 7

Blue Hall

05:00 pm – 05:30 pm
(30 Minutes)

Closing Ceremony Officiated by Guest of Honour

All Guests

Interested?

JOIN US TODAY

Please proceed to register your interest!

For Further Information

Mr Jeff

+(60)123 4567

Office hours

Business hours:
Monday – Friday
9 am - 5 pm

© Copyright 2020 acara.my  - All Rights Reserved